Dit is een mooie tijd. Waarin je als aanstaande mama zelf kiest wat goed is en wat bij je past. Tijdens de Mom In The City workshop bespreken we daarom alles wat jij weten wilt over zwangerschap en bevallen, maar ook over het mama-zijn. Want genieten van je kleine prins of prinsesje gaat veel makkelijker en fijner als je goed bent voorbereid op deze nieuwe fase in je leven.

Informatief en leuk

De Mom In The City workshop biedt jou handige en leuke informatie. Met thema's als gezondheid, kinderopvang en voeding voor jou en je kindje. De modules zijn o.a. in samenwerking met verloskundigenpraktijk Anno te Den Haag en Tessa van der Steen van Your Health Coach tot stand gekomen. We bespreken alles wat je wilt weten over bevallen en vooral de keuzes die jij hierin zelf kunt maken. Ook schoonheid, mode en beweging komen aan bod. Want je mag er toch zeker wel goed uitzien als je zwanger bent!
Verder doe je veel kennis op en krijg je handige tips over de verzorging en het ritme van je baby. Bijvoorbeeld hoe jij kunt beïnvloeden dat je kindje goed slaapt. Ook heel praktische zaken komen aan bod: hoe maak je het bedje op bijvoorbeeld, of hoe zet je de Maxi-Cosi veilig vast in de auto. En natuurlijk vergeten we je niet te informeren over de beste en leukste hotspots voor mama's en kindjes in jouw stad.
Het complete programma van de workshop vind je hier.

Mom In The City Box

Bij de Mom In The City workshop kun je de Mom In The City Box aanschaffen met korting, een ideale, leuke en praktische informatiebron voor jou als drukke mama.
Na de workshop laten we je niet aan je lot over. Je kunt altijd met vragen terecht bij Mom In The City.

Mom In The City babyborrel

Als alle baby's uit jouw groep zijn geboren, nodigen we jou, je partner en jullie kindje uit voor een feestelijke Mom In The City babyborrel. Samen toosten we dan op de nieuwe city baby's. Het eerste glas prosecco is natuurlijk voor onze rekening!

Mom In The City Gift Voucher

Wil je een zwangere vriendin verwennen? Je kan de Mom In The City workshop ook cadeau doen! Of verras je partner met de Dad & Mom In The City module. Wij zorgen voor een feestelijk verpakte cadeaubon!