Mom In The City in Amsterdam

De Amsterdamse Mom In The City is Linda Koo, mama van Valentijn. Zij verzorgt de workshop in Hotel Arena, gelegen aan de rand van het stadscentrum. Adres: 's Gravensandestraat 51, 1092 AA Amsterdam

Hotel Arena is alles behalve standaard. Hier ontmoet hip, zakelijk, creatief talent, jong en oud elkaar. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, van ontbijt tot club. In een informele, warme omgeving waar Dutch Design en historie elkaar versterkt.

Mom In The City in Den Haag

De Haagse Mom In The City is Sylvie van Luijk, mama van Tim en tweeling Fleur en Nienke. Zij verzorgt de MITC workshop bij Anno Verloskundigen, een origineel, trendy, huiselijke locatie. Het adres van Anno Verloskundigen is Vlierboomstraat 567, 2564 JH Den Haag.

De MITC Kinder EHBO workshop wordt gegeven in het inmiddels bekende restaurant At Sea, gelegen aan de jachthaven in Scheveningen, Hellingweg 138, 2583 DX Scheveningen.

Het geluid van meeuwen die voorbij scheren, de zilte smaak van zout in de lucht en het zicht op boten... Op een verrassende plek in de Scheveningse haven word je verwelkomd door een topteam dat je een heerlijke en ontspannen avond bezorgt, zoals een dag aan het strand er uit zou moeten zien.

Mom In The City in Haarlem

De Haarlemse Mom in the City is Sacha Hettema, mama van 3 zonen: Justin, Quint en Yort. De locatie voor de Haarlemse workshop is restaurant Madame Marlie. Het restaurant ligt aan de Grote Markt 21, 2011 RC Haarlem. Het is een exclusieve locatie voor een heerlijke lunch, luisterrijke feesten en prestigieuze recepties, heerlijke diners en sfeervolle bijeenkomsten.

Mom In The City in Almere

De Almeerse Mom in the City is Aretha Gijsbertha, mama van een zoon Joshua. De locatie volgt binnenkort.