Startdata Amsterdam

  • Nieuwe data volgen binnenkort
De workshop wordt gegeven op 4 maandagavonden in Hotel Arena, van 20.00u tot 22.00u. Een allesbehalve standaard hotel, waar Nederlands Design en historie elkaar aanvullen, gelegen aan de rand van het Amsterdamse stadscentrum.

Hotel Arena
's Gravesandestraat 51
1092 AA Amsterdam

Zie ook: www.hotelarena.nl

Startdata Den Haag

  • Nieuwe data volgen binnenkort
De workshop wordt gegeven op 4 dinsdagavonden bij Anno Verloskundigen, van 20.00u tot 22.00u. Een trendy huiselijke locatie waar vier verloskundigen overdag hun praktijk hebben. Laat je verrassen door deze leuke, originele locatie. Wil je weten wie de vier verloskundigen van Anno Verloskundigen zijn, kijk dan op hun website.

Anno Verloskundigen
Vlierboomstraat 567
2564 JH Den Haag
070 - 3230045

Zie ook: www.annoverloskundigen.nl

Startdata Haarlem

  • Nieuwe data volgen binnenkort
De workshop wordt gegeven op 4 maandagavonden in Madame Marlie, van 20.00u tot 22.00u. Restaurant Madame Marlie heeft een aantrekkelijke entourage voor feestelijke en zakelijke ontvangsten. Het uitzicht en de rustieke ambiance gecombineerd met de service en bediening van een professioneel team van medewerkers vormen de garantie voor een geslaagde avond.

Madame Marlie
Grote Markt 21
2011 RC Haarlem

Zie ook: www.madamemarlie.nl

Startdata Almere

  • Nieuwe data volgen binnenkort
De workshop wordt gegeven op 4 maandagavonden van 20.00u tot 22.00u. De locatie volgt op korte termijn.

ANNO

Deelnamekosten Mom In The City

Voor de complete workshop van vier avonden Mom In The City betaal je € 185,-. Dit bedrag is inclusief de hapjes en drankjes, én een feestelijk glas prosecco op de Mom In The City Babyborrel. Daarnaast hebben we allemaal interessante aanbiedingen en kortingen voor je geregeld.  Bijvoorbeeld een fotoreportage of de unieke Mom In The City Box!

Deelnamekosten Dad & Mom In The City

Voor de Dad & Mom In The City avond betaal je € 37,50 inclusief hapjes en drankjes. Deze 2 uur durende workshop volg je samen met je vrouw en wordt gegeven (bij voldoende aanmeldingen) door een ervaren kraamhulp. Niet meepuffen met je vrouw op een matje, maar nuttige en praktische tips over wat het krijgen van kinderen voor jou als vader betekent.

Deelnamekosten Twins In The City

Voor deze aanvullende Twins In The City avond betaal je slechts € 40,- per persoon of € 75,- per stel inclusief hapjes en drankjes.