De Mom In The City workshop bestaat uit vier avonden van twee uur in een trendy en stijlvolle omgeving. Hier kom je bij elkaar met een kleine groep van maximaal tien gelijkgestemde mama's. Je hebt dus ook volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. En met lekkere en luxueuze hapjes en drankjes is het meteen ook een ontspannend avondje uit.

Tijdens de vier avonden of modules komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Module 1: Kennismaking, alles over voeding, stralend en gezond in beweging

Over de beste voeding voor jou en je kindje. Met de lekkerste recepten en vele weetjes en handige tips. Over verzorging en mode. Met handige oefeningen en tips om na de bevalling snel weer in vorm te zijn. Plus de beste adresjes voor leuke (zwangerschaps)kleding!

Module 2: Bevallen is topsport!

Alles wat je moet weten om zelf bewuste keuzes te maken rondom jouw bevalling. Van het bevallingsplan tot de inhoud van je ziekenhuistas. Ook de mogelijkheden van pijnbestrijding komen aan bod. En nog veel meer handige informatie!

Module 3: Voorbereiding op de komst van je baby

Over geboortekaartjes en de babykamer, borst en/of flesvoeding. Inclusief een checklist met waar je allemaal aan moet denken. Kortom, veel praktische zaken. Zelfs hoe de Maxi-Cosi werkt.

Module 4: De baby is er! Samen genieten

Alles wat handig is om te weten over de verzorging van je kindje. Van luiers verschonen en in bad doen tot huidverzorging, aankleden en voeding. En hoe zit het met de kledingmaten van je kleintje?

Door gebroken nachten met een huilende baby kom je de eerste weken na de geboorte soms helemaal niet toe aan genieten van je kindje. Daarom bespreken we in deze module het ritme van je baby, dag- en nachtassociatie, slaapschema's en een slaapritueel. Je leert ook wat je kunt doen als je kindje last heeft van darmkrampjes. Verder komt de ontwikkeling van je baby aan bod, hoor je meer over hoe je kunt spelen met je baby en ontdek je de leukste plekjes in de stad om samen naar toe te gaan!

Ook als vader sta je voor een spannende en nieuwe fase in je leven. Maar veel aanstaande papa's staan niet bepaald te springen om naar een zwangerschapsbijeenkomst te gaan. Helemaal niet nodig! Ook voor jou hebben we een workshop die wél leuk is. Een avond samen met je vrouw, waarbij je met een ervaren kraamhulp informatie bespreekt die juist voor jou van belang is. Over welke rol jij kunt spelen als vader, maar ook over stemmingen. En hoe jij jouw aanstaande mom in the city kan ondersteunen en verrassen tijdens de zwangerschap en daarna. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Deelnamekosten

Voor de complete workshop van vier avonden Mom In The City betaal je € 185,-. Dit bedrag is inclusief de hapjes en drankjes én een feestelijk glas prosecco op de Mom In The City Babyborrel. Daarnaast kun je rekenen op aantrekkelijke kortingen. Bijvoorbeeld op een fotoreportage of de unieke Mom In The City Box.

Mom In The City Gift Voucher

Wil je een zwangere vriendin verwennen? Je kan de Mom In The City workshop ook cadeau doen! Of verras je man of vriend met de Dad & Mom In The City module. Wij zorgen voor een feestelijk verpakte cadeaubon!

Inschrijven dus!

Je kunt op elk moment van je zwangerschap meedoen met de Mom In The City workshop. Kijk hier voor de eerstkomende Mom In The City workshop bij jou in de buurt.